مشاوره حقوقی رایگان - آیا زوجه میتواند همسر خود (مرد ) را از خانه‌ای که همان زوج به نامش کرده به جای مهریه ، بیرون کند

سلام. بنده تمام داراییش قسط قرض و.. که شد یک خانه، به عنوان مهریه به همسرم(خانمم) واگذار کردم. دستخط و رسید هم گرفتم. (در اینکه مهریه پرداخت شده مشکلی نیست)
حالا خانم میخوام منو بندازم بیرون و خونه رو بدن اجاره برای خودش
من هم بیکارم وهم بی پول و هم بدهکار و توان گرفتن خونه دیگه ندارم
آیا همسرم(خانم) می‌تونه خونه رو بده اجازه و از من بخواد خونه دیگه ای براشون تهیه کنم و تا خونه دیگه ای نگرفتم ، خودش و بچه‌ها برن خونه بالاش.
یا می‌تونه خودش و بچه ها تو خونه(همون که به نامشه) زندگی بکنه ولی منو (زوج) راه نده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله

طبق قانون زوج مکلف است که خانه مستقل و در شأن زوجه همراه با تمام وسایل تهیه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بابت مهریه داده باشید می تواند اجاره دهد.
شما همانطور که قبلاً اعلام شد بهتر است دوستانه با زوجه توافق کنید و دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
شما در زمانی که می خواستید انتقال دهید قید می کردید که حق استفاده دارید.