مشاوره حقوقی رایگان - سلام من خواهر سرطانی دارم اصلا نمیتونه روسری بزاره

سلامسلام من خواهر سرطانی دارم اصلا نمیتونه روسری بزاره من الان بخاطر این موضوع چه کنم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

محض احتیاط گواهی از پزشک مربوطه همراه داشته باشند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با مرجع محترم تقلید خود تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

هیچ
اگر مشکلی پیش امد مطرح نمایید یا موافقت می شود و یا خیر. در غیر اینصورت تابع قوانین باید بود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اقدامی نیاز نیست انجام دهید به دادستانی شهر خودتان رفته و مجوزا مربو،ه را اخذ کنید و سپس میتونید به علت داشتن بیماری بدون روسری در معابر حاضر شوید چرا که علت قانونی دارد

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
اگر بخاطر رعایت حجاب و جریمه های آن هست سعی کنید از پزشک مربوطه تاییدیه مقتضی اخذ کنید و در مراجعی که دعوت می شوید ارائه کنید.

موفق باشید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

گواهی مربوطه را به همراه داشته باشید مشکلی برای شما به وجود نخواهد آمد

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

سلام
از پزشک معالج گواهی اخذ نمایند و در صورت نیاز آن را ارائه دهند.