مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش اموال غیر منقول

سلام درسال 70 همسر م زمینی به متراژ250 متر در تعانی مسکن محل کار به او دادند که مزروعی بود نصف پولش هم از من بود قرار بود در تمام این سالها مسکونی شود که نشد و لی همسر در سال 97 مقدار150 متر زمین را بنام دوستش کرده ودرسال 98 یک وکالت فروش اموال غیر منقول با اختیارات تام و نامحدود به دوستش داده که دوستش رفته زمین را تک برگی به نام خودکرده الان بعداز فوت همسرم وارث تازه متوجه این اتفاق شده‌ آیا میتواند شکایت کنند و 150 متر دوم را پس بگیرند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متن وکالت نامه نیاز به بررسی بیشتر دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان اقامه دعوا وجود دارد اما می‌بایست وکالت مورد بررسی قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر همسر شما به دوستش فروخته باشد در این صورت شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت.