مشاوره حقوقی رایگان - استخدام

سلام وقت بخیر
من علاقمند به جذب در نیروی انتظامی هستم، اطرافیانم بهم میگن که موقع گزینش و مراحل استخدام چک‌ میکنن، اگر واتس اپ تلگرام و اینستا داشته باشی ایراد میگیرن و رد میکنن!

خواستم بدونم واقعا درسته و برای داشتن این برنامه ها و فعالیت در فضای مجازی ایراد میگیرن برای استخدام؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جای نگرانی نیست برای شما

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

خیر. شما فقط فعالیت مجاز داشته باشید هیچ مشکلی ندارد. چون واتساپ و اینستاگرام مطلبق قانون ایران فیلتر است بهتره از اینها استفاده نکنید تا ایجاد شبهه نکند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این موضوع بسته به نوع گزینش و حساسیت های شغلی متفاوت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه پیگیری کنید
نتیجه قابل پیش بینی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بعضی از موارد شما توسط ارگان محترم بررسی خواهد شد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نیروی انتظامی خیر
ولی برای استخدام سپاه بنظر سختگیری بیشتری میشود