مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام. بنده با جرم سرقت اول به دوسال حبس محکوم شدم و بعد از ماده ی483 تخفیف مجازات استفاده کردم وشاکی رضایت اوردم والان سوپیشینه گرفتم که نوشته دارای سابقه ی موثر هستید میخوام بدونم چطورپاکش کنم ومن بم زنگ زدن برااستخدام تویکی ازشرکت های دولتی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

باید بگذارید مهلت قانونی محرومیت از زمان اجرای حکم بگذرد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این سوال را زمانی می‌توان با قطعیت جواب داد که پرونده در شعبه کیفری توسط وکیل مطالعه شود و زیر و بم پرونده دربیاد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
فعلا امکان پذیر نیست تا مجازات تبعی تمام شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید مدت زمانی بگذرد تا سوء پیشینه پاک شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سابقه کیفری بعد از ده سال از سجل کبفری شما حذف میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از مدتی سابقه شما پاک می شود.
از طریق سجل کیفری موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاک کردن سوء پیشینه به دست شما نمی‌باشد شما مجازات را تخفیف گرفته‌اید محرومیت اجتماعی شما همچنان پابرجاست

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

باید بگذرید مهلت قانونی از زمان اجرای حکم بگذرد تا محرومیت رفع شود.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

موضوع را با اداره سجل كيفري در جريان گذاريد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مجازات شما تخفیف خورده ولی محرومیت از حقوق اجتماعی برقراراست و پس از تمام شدن آن سابقه کیفری موثر درج نخواهد شد