مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک مشاعی

ملک مشاعی خریده و پس از طی فرآیند حقوقی آن را تصرف نموده ام، آیا از لحاظ قانونی دارای ایراد هست یا منع قانونی ندارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ملک مشاعی را بدون رضایت بقیه مالکین نمی توان تصرف کرد و در صورت تصرف بقیه مالکین می توانند شکایت کنند.
مگر اینکه مالکین بین خود تقسیم نامه ای امضاء کرده باشند.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر با اجازه تمامی مالکین مشاعی باشد خیر

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

منظور از فرایند حقوقی چیست؟
برای تصرف ملک مشاع نیاز به اذن سایر شرکاء می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تصرف در مشاعات منوط به اذن سایر مالکین مشاعی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ایراد دارد
ملک مشاعی قابل تصرف نیست و ابتدا باید افراز و تفکیک انجام شود تا ملک شما به صورت مفروز و شش دانگ معین گردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که �یک شما مخالف باشد می‌تواند به میزان سهم خودش از شما اجاره بگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تصرفات حقوقی ایراد دارد اگر مشاع باشدمگر در سهمی خود تصرف نموده باشید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در ملک مشاعی تمام مالکین می‌توانند تصرف داشته باشند به گونه‌ای که مانع تصرف دیگران نشود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تصرف مادی مشاعات با رضایت کلیه مالکین مشاعی امکان پذیر است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تصرف در ملک مشاعی نیاز به اذن سایر شرکا دارد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
تصرف در کل ملک مشاع باید با اذن سایر شرکا باشد و چنانچه تقسیم نامه ای در این زمینه موجود باشد ، صرفا در ملک متعلق به خودتان میتوانید تصرف داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تصرف شما بلامانع است و بعنوان یک شریک میتوانید بر ملک تصرف داشته و از آن استفاده کنید.