مشاوره حقوقی رایگان - آیا ماما میتواند کارشناس مسئول شود؟

با سلام بنده ماما هستم و در سمت کارشناس نظارت بر امور درمان در شبکه بهداشت شاغل هستم آیا میتوانم درخواست پست سازمانی بدهم و کارشناس مسئول شوم؟واحد درمان فقط بنده هستم و نیروی دیگری ندارد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سال شما اداری و درون سازمانی می‌باشد از ارگان مربوطه می‌بایست پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به ارگان مربوطه مراجعه کنید اصولا خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع خود درخواست دهید

آرام مرزبان

آرام مرزبان :

سلام میتونید درخواست مدنظرتون رو به مدیریت درمان، بالاترین منصب اجرایی سازمان ارائه بدید و سازمان ملزم به پاسخگویی هست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله شما میتوانید درخواست خود را مطرح نمایید ولی باید سازمان ‌موافقت نماید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بستگی به شرایط شغلی شما دارد و همچنین به پست سازمانی در زمان استخدام

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایدچارت سازمانی بررسی شود از طریق معاونت منابع نیرودی انسانی میگیری شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این امکان وجود دارد ولی دیگر در این مورد سازمان تصمیم میگیرد