درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - پست سازمانی مصوب

سلام و عرض ادب ببخشید پست های سازمانی ک دستگاه ها برای تبدیل وضع ایجاد کردن ک اصلاحا بهشون بانام یا شناور میگن طبق ماده 32 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب هستند یا نه؟

پاسخ ها

درود، ماده ۳۲ مبنای تصدی پست سازمانی مصوب است، اما عنوان «پست بانام یا شناور» به‌خودی‌خود در این ماده پیش‌بینی نشده است؛ بنابراین اگر این پست‌ها در تشکیلات تفصیلی دستگاه به تصویب مرجع صلاحیت‌دار رسیده باشند، اصل ایجاد و تصدی آنها می‌تواند مستند به ماده ۳۲ باشد، ولی صرف ایجاد پست شناور مجوز تبدیل وضعیت استخدامی نیست و تبدیل وضعیت باید مستند به حکم قانونی مستقل باشد. 

 

سوالات مرتبط

تغییر پست سازمانی
با سلام و خسته نباشید. بنده کارمند رسمی وزارت کشور با پست سازمانی کارشناس صدور پروانه می باشم که رسته شغلی ام فنی و مهندسی می باشد اخیراً برایم ابلاغ زدند که در حوزه خدمات شهری باید مشغول به کار شوم خ...
پست سازمانی
با سلام اینجانب کارمند رسمی وزارت بهداشت در چارت سازمانی کارشناس فوریت های پزشکی واحد اعزام یکی از بیمارستان ها هستم. ایا مدیر مربوطه میتواند بدون رضایت من، من را اجبار به کار در بخش دیگری کند?...
انتصاب به پست سازمانی از زمان ابلاغ سرپرستی
با عرض سلام و ادب و خسته نباشید خدمت شما بزرگواران. اینجانب از سال 1399 به عنوان سرپرست اداره یک مجموعه برابر ابلاغ داخلی منصوب شدم و پست مصوب سازمانی من در آن زمان مسئول امور بوده اکنون بعد از دو سال...
تغییر پست سازمانی
با سلام بنده به عنوان کارشناس برق در آزمون استخدامی شرکت کردم و قبول شدم. برای صدور حکم گفتند باید پست سازمانی دیگری برات تعریف کنیم، گفتم مگر شما پست خالی کارشناس برق نداشتید که مجوز استخدام گرفتید،...
پست سازمانی
سلام بنده مدتی رو از محل استخدامم به شهر دیگری منتقل شدم و الان قصد برگشت دارم کارمند رسمی با پست سازمانی کارشناس فرهنگی هستم بعد از انتقال بنده فرد دیگری با پست سازمانی دیگری رو جایگزین بنده کردن که ...