مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک به دو نفر

سلام
من سال97 یک زمین برای دوستم خریدم و دو ماه بعد از همان زمین که قرار بوده بسازه یک واحد پیش فروش خریدم
دوستم چون خودش پول نداشت بسازه چند ماه بعد وکالت به یکی از رفقاش داد که بسازه براش
حال بعد از 5 سال گیر وگرفت شهرداری‌واحد الان ساختن
الان یکی پیدا شده میگه من سال98 همین واحد رو از سازنده خریدم‌همونی که وکالت ب اسمش بوده و رفیق دوستم بوده

من تاریخ مبایعه نامه م سال97 بوده است
و قولنامه صاحب زمین رو دارم که فروخته به دوستم‌ ومنم از دوستم خریدم
حالا تکلیف چی میشه
واحد متعلق منه یا اونی‌که‌سال98خریده‌؟با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر واقعاً دو بار معامله شده باشد معامله اول صحیح است و معامله دوم باطل است و می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات بایستی مورد مطالعه قرار گیرند‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب نیاز به بررسی مفاد قرارداد و گفتگوی طرفینی است