مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تعمیرکار و بازرس اتحادیه چگونه است

سلام من ماشینم روغن کم میکرد بردم تعمیر اساسی از وقتی بهم تحویل داده کمتر از پنج دقیقه ماشین امپرش بالا میره و جوش میاره ، دوبار واشر زده رفتم شکایت کارشناس حتی سوار ماشین نشد ببینه چه مرگشه و رای به نفع مکانیک داد چهل میلیو ن خرج کردم ماشین اصلا دیگه حتی روشن نمیشه و واشر زده نمیدونم خدایی چیکار کنم .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما از طریق تعزیرات شکایت خود را پیگیری کنید.
برای مطالبه خسارت خود نیز دادخواست تامین دلیل بدهید سپس طبق نظر کارشناس دادخواست بدهید و خسارت خود را مطالبه کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط ‌کارشناس رسمی تمام معایب و میزان خسارات مشخص گردد
و سپس دادخواست مطالبه خسارت به طرفیت مکانیک اقامه نمایید و