مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن مجدد پرونده

عرض سلام و خسته نباشید من یک خودروی ام وی ام 315 دارم برای تعمیر به یک مکانیک بردم و بعد از گذشت یک ماه گفت بیا ببرش هرچی هم هزینه کرده بودم و پول بهش داده بودم برده بود بعد گفته بود دیگر کار من نیست بردمش پیش یک مکانیک دیگر گفت گیربکس تو مکانیک قبلی کلاً نابود کرده و الان باید یک دونه نو کامل بخری بندازی روش و من شکایتش کردم در بازرگانی و تعزیرات آوردنش اونجا و قرآن و قسم خورد که من خسارت رو میدم خسارت کارشناسان برابر کردن 70 80 میلیون حالا گفت ندارم و از این حرفا گفتم عیبی نداره حداقل یک 20 تومن بهم بده گفت الان ندارم سفته گرفتم ازش به مبلغ دو تا سفته سندیت 10 میلیون تومنی هست ولی امضا و اثر انگشت فقط داره با اسم و شماره ملی نه تاریخ و نه مبلغ داره حالا خواستم بدونم این مبلغ سفته رو میشه بیشتر از 10 میلیون تومان برای هر ثبت نوشت یا فقط سقفش همونه و اینکه من راهکارش رو بلد نیستم و اینکه یک اشتباه نامه قبلا نوشته بودم واسه تعزیرات از طریق همون غیابی رای برائت اون مکانیک رو صادر کردم و الان بایگانیه میشه اون پرونده رو دوباره جریان انداخت چون غیابی رای خورده ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر رای به صورت غیابی صادر شده باشد امکان واخواهی وجود دارد