مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجراییه چک صیادی

سلام
من یه چک صیادی ثبت شده به نام خودم از یه شرکت دارم که برگشت زدم و دلیل برگشت خوردن چک مسدودی حساب به درخواست مشتری یا مرجع قضایی و عدم موجودی نوشته شده.
حالا سوالم اینه با اینکه حساب مسدود شده من میتونم با هزینه کم از طریق دفاتر قضایی درخواست اجراییه بدم یا حتما باید 3.5 درصد مبلغ چک رو به حساب مراجع قضایی واریز کنم تا پیگیری بشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر گواهی عدم پرداخت دارید آری امکان پذیر است
با نظارت یک وکیل دادگستری اقدام نمایید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
خیر نیازی به پرداخت هزینه دادرسی نیست و میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات مستقیماً درخواست صدور اجرائیه چک را بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مستقیما می توانید درخواست اجرائیه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اجراییه نیاز به پرداخت 3/5 درصد ندارد اقدام بفرمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید بدون پرداخت این مبلغ درخواست اجراییه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست صدور اجرائیه بدهید و نیازی به پرداخت هزینه دادرسی نیست.
هزینه درخواست صدور اجرائیه کمتر از دویست هزارتومان است.
بعد از اخذ مبلغ چک از طریق اجراییه می توانید بابت خسارت تاخیر نادیه دادخواست بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیازی به پرداخت هزینه دادرسی نیست مستقیما می توانید درخواست اجرائیه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای درخواست صدور اجراییه چک ، ابتدا باید گواهی برگشت چک و عدم تادیه وجود داشته باشد
و پرداخت هزینه 3/5 درصدی لازم نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در خصوص چک صیادی که دادرسی صورت نمیگیرد و مستقیما اجرائیه صادر میشود نیازی به پرداخت هزینه دادرسی نمیباشد.