مشاوره حقوقی رایگان - حق شارژ مجتمع تجاری

سلام
یک مغازه به صورت سرقفلی در یک مجتمع خریداری کردیم که کلا دو طبقه بود و آب، گاز و برق راه رو مشترک هست بعد از چند سال صاحب ملک اومده و یک طبقه دیگه بالای اون ساخت و در حال فروش و اجاره دادن می باشد که گاز و برق آن جدا می باشد و پله برقی برای آن طبقه زده که فقط مختص همون طبقه می باشد مشکلی که الان داریم این هست که ماهانه حق شارژ جمع میکنند بعد چند ماه مالک میاد میگه من کم آوردم باید دوباره مبلغ بدین بهش میگیم که فاکتور ها و فیش های این دوطبقه را بهمون نشون بده که ما ببینیم و مبلغ را پرداخت کنیم نشون نمی ده و میگیم که طبقه ای که جدیدا اضافه کردین به ما ارتباطی نداره میگه من کلی پرداخت کردم و شما باید هزینه پله برقی و برق طبقه بالا را هم که بعدا اضافه کرده پرداخت کنید
طوری شده که آقا افتاده با یک هیئت مدیره که الان از زمان انتخابشون که قرار بود 2 ساله باشه و بعد دوباره انتخابات بشه 3 سال رد شده میخوان اساسنامه ای را ببرن دادگاه تاییدیه بگیرن بیارن و هزینه ها را بنداز گردن ما لطفا راهنمایی کنید که آیا این عمل قانونی هست که از امکاناتی که استفاده نمی کنیم باید هزینه اش را پرداخت کنیم و هیئت مدیره ای که مهلت شان 3 سال هست تمام شده می توانند برای ما تصمیم گیری کنند آقا برای تکمیل و فروش طبقه جدید هزینه تزئین زیادی چه در داخل و چه خارج مجتمع هزینه کرده و میگه ارزش ملک رفته بالا باید هزینه ها را پرداخت کنید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید مدارک و اساسنامه هیئت مدیره مطالعه گردد.