مشاوره حقوقی رایگان - شارژ مجتمع تجاری

مراحل اعمال قانون برای مشترک بدهکار چیست از نامه کتبی تا قطع آب و برق و سایر مراحل قانونی به چه صورت می باشد نحوه قانونی کردن شارژ رقم آن در مجتمع که وجاهت قانونی لازم داشته باشد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " حقوق و تعهدات و همچنین سهم هر یک از مالکان قسمت های اختصاصی از مخارج قسمتهای مشترک متناسب است با نسبت مساحت قسمت اختصاصی تمام ساختمان به جز هزینه هائی که به دلیل عدم ارتباط با مساحت زیربنا به نحو مساوی تقسیم خواهد شد و یا اینکه همه مالکان ترتیب دیگری را برای تقسیم حقوق و تعهدات و مخارج پیش بینی کرده باشند. پرداخت هزینه های مشترک اعم از اینکه ملک مورد استفاده قرار گیرد یا نگیرد الزامی است . مخارجی که ارتباطی به مساحت زیربنا ندارد عبارتند از قبیل هزینه های مربوط به سرایدار ، نگهبان ، متصدی آسانسور ، هزینه نگاهداری تاسیسات ، باغبان ، تزئینات قسمتهای مشترک و غیره که بطور مساوی بین مالکین و استفاده کنندگان تقسیم می گردد . اتخاذ تصمیم در مورد هزینه های مشترک در مجمع عمومی مالکان صورت می پذیرد مگر اینکه اختیار آن توسط مجمع عمومی مالکان به هیئت مدیره محول شده باشد . تعیین سهم هر یک از مالکان یا استفاده کنندگان با مدیر یا مدیران می باشد. در صورت امتناع مالک یا استفاده کننده از پرداخت سهم خود از هزینه های مشترک ، از طرف مدیر یا هیئت مدیران وسیله اظهارنامه با ذکر مبلغ بدهی و صورت ریز آن مطالبه می شود .هرگاه مالک یا استفاده کننده ظرف 10 روز از تاریخ از تاریخ ابلاغ اظهارنامه ، سهم بدهی خود را نپردازد مدیر یا هیئت مدیران می توانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل شوفاژ ، تهویه مطبوع ، آبگرم، برق ، گاز و غیره به او خودداری کنند و در صورتیکه مالک و یا استفاده کننده همچنان اقدام به تصفیه حساب ننماید ، اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیئت مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهارنامه ابلاغ شده ، اجرائیه صادر خواهد کرد .عملیات اجرائی وفق مقررات اجرای اسناد رسمی صورت خواهد گرفت و در هر حال مدیر یا هیئت مدیران موظف می باشند که به محض وصول وجوه مورد مطالبه با ارائه دستور موقت دادگاه نسبت به برقراری مجدد خدمات مشترک فورا اقدام نمایند . در صورتیکه عدم ارائه خدمات مشترک ممکن یا موثر نباشد ، مدیر یا مدیران مجموعه می توانند به مراجع قضائی شکایت نمایند . دادگاهها موظفند اینگونه شکایات را خارج از نوبت رسیدگی و واحد بدهکار را از دریافت خدمات دولتی که به مجموعه ارائه می شود محروم کنند و تا دو برابر مبلغ بدهی به نفع مجموعه جریمه نمایند و ...

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

قانون تملک آپارتمانها و ایین نامه مربوطه را مطالعه کنید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.قانون تملک آپارتمان بصورت صریح وشفاف به این موضوع اشاره کرده مه توصیه می کنم آن را مطالعه بفرمایید.یاالله

یک وکیل

همکار محترم جناب آقای گنجی پاسخ کامل را فرمودند لذا از اطاله کلام پرهیز می نمایم

یک وکیل

با سلام همکاران محترم پاسخ کامل و مکفی ارایه کرده اند.