مشاوره حقوقی رایگان - حق شارژ مجتمع تجاری

با سلام . در مجتمعي بنده ٢ واحد ١١٠ متري را با هم ادغام كرده ام هيات مديره شارژ دو واحد ١١٠ متري را از من مطالبه ميكند اين درحالي هست كه آب و گاز مشترك هست و در ديگر بلوك هاي مجتمع افرادي با شرايط من ١/٥ برابر شارژ را پرداخت ميكنند .
لازم به توضيح هست كه ١/٤ شارژ را هر بلوك به دفتر مركزي جهت اداره مشاعات پرداخت ميكنند
آيا گرفتن دو برابر شارژ از من و گرفتن شارژ كامل از واحد١١٠ متري كه بدون ساكن هست و كنتور گاز و آب و…. مشترك هست صحيح هست يا نه؟ در ضمن قبلا كارشناس حقوقي ضريب ١/١٩ براي متراژ ٢٢٠ متر را داده است