مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت و سند

با سلام من از فردی به نام س. ملکی رو با کد رهگیری و سند خریدم و حتی سند زدم و وام مسکن گرفتم .س. هم از آقای ن. خریدند .این ملک برای شوهر خواهر ن. بوده و اون هم با وکالت نامه ایی که خواهرش از همسرش داشته از م.که شوهر خواهرشه خریده حالا م.ادعا کرده که من در اون زمان محجور بوده و باید سند باطل شه و دادگاه رای به منع نقل و انتقال داده
من میخوام بدونم که میتونن باطل کنن من با کد رهگیری و سند تک برگ خونه رو از س.خریدم و پول رو تمام و کمال پرداخت کردم حالا باید چیکار کنم خونه ام رو از دست میدم؟من که اطلاعی نداشتم و همه کارام قانونی بوده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر جزییات پرونده و ارای صادره دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر ‌حجر ایشان اثبات گردد تمام انتقال های بعدی باطل است

و شما باید دادخواست بطلان و مطالبه ثمن معامله طبق قیمت روز را مطرح نمایید
و ...