مشاوره حقوقی رایگان - رسید جعلی واریز وجه

سلام. دوست من چند روز پیش در تلگرام یه آگهی کار در منزل با حقوق عالی رفت پی وی اون آگهی کننده و گفت برا کار مزاحم شدم گفت برای ورود باید 150هزار تومان پول بدید تا حساب کاربری شما ساخته شود این دوست منم برا اون رسید جعلی فرستاد گفت واریز کردم بعد دوستم رفت تحقیق کرد این جور کارا کلاهبرداری هست کارشونم به این صورته که مردم میرن برا ورود 150هزار پول میدن بعدش یه چند تا لینک کانال میدن از جمله تایپ کردن جزوه ها و روخوانی متن ها و ادمین اینستاگرامی و تصحیح آزمون و غیره. بعدش به اون لینک ها که ورود کنی میبینی یه کانال هست که 30هزار نفری هست که هر 30هزار نفر هم 150هزار اولش پول دادن که میشه 4.5میلیارد کلاهبرداری که اولش میکنن بعدش تو یه یکی از کانال ها که مثلاً روخوانی متن هست روزانه چندین فایل میذارن که توی اونا یه متن هست که باید روخوانی کنی برا دانلود اون باید حق کمیسیون به اونا پرداخت کنید (که معمولا قیمت کمیسیون ها بالای 25هزار تومان است)یه شماره کارت میذارن که پول کمیسیون رو به اون کارت بزنی و عکس رسید رو هم باید بفرستی بعد پول زدن امکان دانلود فایل میسر میشه و میتونی بری توش فایل رو روخوانی کنی که بهت دستمزد اون کار رو بدن مثلاً 80هزار تومان کار که می‌کنی برا کارت چند هزار تا اشکال می‌گیرن تا دستمزد ندن و فایل رو رد میکنند و از صد نفر به این روش چندین میلیون روزانه از جیب مردم دزدی میکنن.حالا اون کلاهبردار اومده به دوستم میگه از شما شکایت میکنم به جرم فرستادن رسید جعلی. به نظرتون این حکم این کلاه برداران چیه و چه مجازاتی داره.و آیا دوست من جرمی انجام داده یا نه که به اینا رسید جعلی فرستاده.خواهشا راهنمایی کنید چون دوستم خیلی می‌ترسه که نکنه من به زندان برم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص ارسال فیش جعلی شکایت شخص کلاهبردار نتیجه ای نخواهد داشت و جای نگرانی نیست.
شما می توانید از شخص کلاهبردار شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد