مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای ابطال اسناد اصلاحات ارضی بر علیه 6 نفر زارع

درود درسال 1324 پدر بزرگ اینجانب برحمت خدا رفته و گواهی فوت موجود است ولی در سال 1349 اداره اصلاحات ارضی زمینهای کشاورزی ایشان که 23 سهم از 60 سهم در 11 قطعه فرعی. ازیک پلاک اصلی متعلق به 110 نفر است را بین 6 نفر با یک نسقی نا مشخص مبذر من یعنی 3ِکیلو اجاره داده و سپس سند صادر نموده و این اسناد هنوز در اداره ثبت به سند ثبتی تبدیل نشده لطفا مرجع ابطال اسناد اصلاحات ارضی وفق فاصله بین گواهی فوت. و صدور اسناد اصلاحات ارضی را. معرفی بفرمایید ضمنا زلرعین هیچگونه مدرکی دال بر رابطه زراعی با پدر بزرگ را ندارند . با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادگاه عمومی صالح به رسیدگی است