مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند اصلاحات ارضی

سلام. اینجانب وکالت بلاعزل از شخصی که صاحب سند اصلاحات ارضی هست را دارم. برای انتقال سهم سند به دفترخانه مراجعه کردم و استعلامی برای اموراراضی صادر کردند که آیا انتقال سند بلامانع هست یا خیر.بامراجعه به اموراراضی شهرستان آنها به بنده گفتند که صاحب سنددرسال1346ودوماه بعداز صدورسند اقرار کرده که سهمم را مادرم واگذارکنیدوبا انکار بنده گفتند که از دفترخانه محل صدورسند استعلام می گیریم دوسال است که 6مرتبه ازدفترخانه نسبت به اصالت سند استعلام گرفتندکه هر6مرتبه دفترخانه اعلام کرد این سند اصالت دارد والبته مادر صاحب سند هم به جداگانه صاحب سند می باشد یعنی مادربه جدازمین دارد و فرزند به جدا،درادامه اموراراضی گفت که درشورای اصلاحات ارضی مطرح می کنیم ودراین بین بنده متوجه شدم که آن اقراری که می گوینداولا کپی ویک رونوشت می باشد ودرادمه موکدا شخص صاحب سند که در قید حیات می باشد آن را انکار می کند حال شما بفرمایید بنده چگونه اولا قبل از ابلاغ رای شورای اصلاحات ارضی موضوع جعل و یا انکار اقرار را ثابت کنم و دوما اگرشورا رای به ابطال سند داد در دیوان موضوع انکار اقرار و جعل بودن آن را ثابت کنم ممنون از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
پاسخ دقیقتر به موضوع مطروحه، نیازمند بررسی بیشتر است.
لطفا از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید.