مشاوره حقوقی رایگان - حضور با و کالتنامه به جای فروشنده در دادگاه

با سلام
بنده ملکی را از برادرم سال 1400 به صورت مبایعه نامه همراه با کد رهگیری خریداری نموده ام. امسال این ملک مدعی پیدا کرده و دادگاه برادرم را احضار کرده و ایشان حاضر نیست بیاید دادگاه و می‌گوید ملک را من فروخته‌ام و به من ربطی ندارد. آیا بنده با داشتن مبایعه نامه و کد رهگیری که نشانه مالکیت بنده است؛ می‌توانم به جای برادرم در دادگاه حاضر شوم و یا وکیل بگیرم. خواهشمند است راهنمایی کنید بنده چکار کنم.