مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام خسته نباشید. بنده یک خودرو خریدم موقع تعویض پلاک ماشین توقیف شده شکایت روی پلاک ماشین بود الان43میلیون جریمه پراخت کرده ایم بابت خلافی که انجام داده بود فروشنده از طرفی هم کارت ملی طرف نیز مسدود است در قولنامه نیز ذکر کرده بودیم تا تاریخ 22 خرداد ماه سند به نام بنده بزند اگر تا تاریخ مقرر این کار انجام نشود مبلغ 50میلیون تومان ضرر و زیان پرداخت نماید و مدت 40 روز است که ماشین در پارکینگ توقیف میباشد. با تشکر

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
چنانچه هنگام فروش، خودرو توقیف بوده باشد معامله مال توقیف شده کلا باطل است و هیچ اثری ندارد اما اگر بعد از فروش به شما و قبل از انتقال سند خودرو توقیف شده باشد شما میتوانید با استناد به مبایعه نامه اعتراض ثالث اجرایی به دادگاه بدهید.