مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت کاری

با سلام
بنده سفته ای بابت حسن انجام کار تحویل شرکتی که کار میکردم دادم ولی کارفرما بعد از گذشتن چندین سال حاضر به عودت سفته نیست و برای عودت سفته تقاضای یک سوم از مبلغ سفته را کرده است من با وکیلم صحبت کردم ایشون گفتن چون شماره سفته رو ندارین نمیتونین درخواست استرداد سفته سفته یا طرح دعوی بکنین بنابراین مبلغی که شرکت میخواد رو بدین و سفته رو بگیرین من سوالم اینه آیا نمیشه به صورت قانونی سفته هارو گرفت؟ (چندین بار اظهارنامه فرستادم)

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بهرحال اگر مشخص نباشد چه شماره سفته ای داده اید که امکان استرداد وجود ندارد قراردادی در این خصوص ندارید که قیذ شده باشد یا رسیدی؟

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به استرداد لاشه یک فقره سفته به مبلغ ....که بابت ضمانت داده بودم