مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن سفته ضمانت توسط کارفرما

سلام
من داخل یک دفتر توی مجتمع اداری تجاری کار میکردم
که از من 30 تومن سفته و مدرک شناسایی گرفتند
من بعد از 2 هفته متوجه شدم که کارشون کاملا غیر قانونی هستش و از اون جا اومدم بیرون
الان کارفرما هر روز واسه پس ندادن مدارک و سفته و ندادن حقوقم بهونه میاره
الان با وجود اینکه کارشون غیر قانونی هست سفته ایی که از ما دارند اعتبار دارد؟
چطوری میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در ارتباط با حقوق و سنوات پاداش از طریق اداره کار شکایت نمایید در ارتباط با سفته نیز اظهارنامه از طریق دفتر خدمات قضایی به کارفرما ارسال و استرداد سفته‌ها را درخواست نمایید و در صورت عدم استرداد باید دادخواست حقوقی تقدیم گردد