مشاوره حقوقی رایگان - پدر مادرم میگن از خونه ما برو بیرون

سلام دختری 21 ساله هستم از زمانی که یادم میاد بابام همیشه ادم عصبی و شکاک بود برای هرچیزی دعوا بود تو خونه با اینکه من ادم ارومیم هیچکاری ندارم ولی همیشه بحث دعوا داریم چندوقته همش میگه از خونه میندازمت بیرون برو از خونه من بیرون همیشه هم پدرم و هم مادرم میزنن میخواستم ببینم راهی هست قانونی مستقل شم و هزینه رو پرداخت کنن؟شرایط مالی پدرمم خوبه ولی همیشه درحال غر زدن و دعوا سر هر چیزیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
شما اگر منزل را ترک کنید پدرتان وظیفه ای در تامین هزینه های شما نخواهد داشت
و شما خودتان نیز نمی توانید هزینه های ضروری زندگی خودتان را تامین کنید.
از طرفی زندگی مستقل به صلاح شما نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

به اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

پدر مکلف است که نفقه دختر را تا زمان ازدواج پرداخت نماید