مشاوره حقوقی رایگان - نصب یک وسیله در مشاعات ساختمان

با سلام و وقت بخیر
برای استفاده از اینترنت Point to Point نیاز به نصب یک رادیو کوچک در یک ارتفاع مناسب بالای ساختمان وجود دارد. برای این کار نیاز به نصب یک دکل 6 متری در بالای خرپشته (پشت بام) وجود دارد. نصب دکل به صورت استاندارد انجام شده و نصب و استفاده از این تجهیزات هیچ گونه منع قانونی ندارند و مجاز هستند. یکی از همسایه ها بدون دلیل موجهی مخالف نصب این دکل بوده و رضایت ندارد. سایر ساکنین مجتمع مسکونی با توجه به این که بنده تمامی هزینه نصب این دکل را به عهده گرفته ام مخالفتی با نصب این دکل ندارند (حتی اعلام کردم سایر ساکنین هم در صورت نیاز می توانند آنتن یا رادیو خودشان را به این دکل متصل کنند و بنده از این جهت رضایت دارم)
با توجه به توصیفات بالا، آیا با وجود مخالفت تنها یک نفر امکان نصب وجود دارد؟ آیا ایشان می تواند شکایت کرده و مانع این کار شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.