مشاوره حقوقی رایگان - دادن وکالت تعویض پلاک به ورثه

عرض سلام و خداقوت.
خودرو ام را به شخصی فروخته ام و وکالت تعویض پلاک سه ماهه به خریدار دادم. خریدار بعد یکماه تصادف کرده و فوت شده. خانواده وی با من تماس گرفتند و خواستند تا به یکی از آنها وکالت تعویض پلاک بدهم. سوالم این است که آیا برای من مشکل حقوقی پیش نخواهد آمد بخاطر ورثه بودن خودرو. آیا نباید وکالت را به نام تمام وراث بزنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر همه وراث با گواهی انحصار وراثت بیایند در دفتر خانه اقرار کنند که ما رضایت داریم وکالت به ..... بدهید، مشکی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نوشته ای بین تمام وراث تنظیم کنید و در آن اشاره کنید که با توافق تمام وراث مقرر گردید خودرو به نام یکی از وراث وکالت داده بشه و شما و همه وراث امضاء کنید.

در این صورت مشکلی پیش نمیاد.

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

وکالت به تمام وراث داده شود و یا به هر یک از ورثه به اندازه سهمش