مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک فروخته شده

بنده یک ملک را با دو ملک دیگه معاوضه کردم که اونها با دروغ قیمت دوتا ملک دیگه را بالاتر از قیمت واقعی به من گفتند و معامله کردیم حالا که میخام بفروشم همه می‌کند قیمت این مال این نیست دو برابر بهت داده . حالا میخاستم ببینم میتونم مال خودما برگردونم یانه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
نکته مهم از لحاظ حقوقی تفاوت بیع و معاوضه است لطفا انرا بدقت در مبایعه نامه بررسی بفرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
تحت شرایطی امکان فسخ قرارداد وجود دارد.
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را به جهت خیار غبن اعلام کنید.
سپس دادخواست تایید فسخ قرارداد به جهت خیار غبن بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند گفت و گوی متقابل و برسی بیشتر است