مشاوره حقوقی رایگان - رای برخلاف مستندات و در نظر نگرفتن قرارداد

سلام بنده خودرویی رو برای کسی تعمیر کردم که مدت 80روز در کارگاه بنده بوده و صاحب خودرو با کم کاری و بیخیالی خود پیگیر خودرو نبوده و فاکتور قطعات هم یک روز بعداز قرارداد بوده اما به دلیل نپرداختن پول قطعات قادر به استفاده از آنها نبودم که رسید پرداختی آن بعداز 63روز میباشد و ایشان برای باز کردن قسمت جلوی خودرو به باطریساز احتیاج داشته‌اند که توان تهیه آن را نداشته و چند روزهم خودرو بلاتکلیف در مغازه بنده بوده و قادر به شروع کار صافکاری نبوده‌ایم و ضمنا با مشتری قرارداد کتبی کلی با 8امضا و اثر انگشت مکتوب نموده‌ام که در آن زمان انجام کار را تا 3ماه آینده بدون کوچکترین عجله و مشکلی نوشته و ایشان قبول نموده و تحویل خودروهم قبل از آن تاریخ بوده و در پشت صفحه رضایتنامه از نحوه کار و زمان کار از ایشان دریافت نموده‌ام و اثر انگشت هم گذاشته‌اند
بنده خودرو را تحویل مشتری دادم که بعداز 2روز به کارگاه مراجعه کند برای فیلمبرداری آخر کار و پرداخت هزینه‌ها اما ایشان از مراجعه به کارگاه و پرداخت اجرتها خودداری نمودند که منجر به شکایت شد و از ایشان شکایت نمودم و محکوم به پرداخت اجرت و خسارت دادرسی و دیرکرد هم گردید
لذا ایشان هم در شعبه دیگر شکایت متقابل نمودند که با ارائه دادنامه صادره از شعبه بنده و قرارداد و فاکتور قطعات و رسید پرداختی قطعات و دلایل و مستندات کافی به قاضی و کارشناسان سه نفره
محکوم به پرداخت هزینه دادرسی و خسارت به صاحب خودرو شده‌ام و اینکه ایشان مدعی بودند که قرارداد را قبول ندارم و کلا به طور شفاهی قرار نموده ایم
حال با ارائه این قرارداد نیز قاضی محترم رای بر خواسته ایشان داده‌اند و قرار مابین طرفین را شفاهی خوانده‌اند و زمان انجام کار را 20روز و مابقی را بر علیه بنده ملزوم به جبران خسارت و خواب خودرو نموده‌اند‌
ضمنا خودرو تاکسی میباشد که بعداز تحویل خودرو هم مجددا تصادف داشته و برای کارشناس قابل روئیت بوده
امروز 21تیرماه 1402 میباشد که دادنامه برایم ابلاغ شده و تا 20روز قابل تجدید نظر هست
لطفا راهنماییم کنید که چه کاری میتونم انجام بدم باین توضیحات
ممنون

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
نسبت به رای صادره درخواست تجدید نظر نمایید . با وجود قرارداد مکتوب و رای دادگاه نخست بر مبنای آن نادیده گرفتن آن ، بدون خدشه به اصالت و صحت آن خلاف موازین قانونی است ، برای تنظیم لایحه و دادخواست تجدید نظر خواهی حتما موضوع را از طریق وکیل پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اظهارات شما جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی قرارداد و جزئیات موضوع میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
نسبت به رای اعتراض کرده و حکم قطعی دادگاه اول را نیز ضمیمه پرونده کنید مشاوره حضوری با وکیل میتواند راهگشای شما باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردی شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.