مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مخارج تعمیرات

باعرض سلام و خسته نباشید،
بنده مکانیک هستم و مشتری مبلغ 4 میلیون باید میپرداخت و ماشین را تحویل میگرفت ولی بدون اجازه و با سوییچ یدک ماشین را دو سه روز پیش از درب مغازه بنده برده و تلفنی هم قانع به پرداخت نشده میتوانم اقدام قانونی کنم (محل سکونتش را هم پیدا کردم)، باتشکر.

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام در صورتی که دارای سامانه ثنا باشد با داشتن شماره تلفن و یا مشخصات هویتی وی امکان شناسایی وی وجود دارد در صورتی که شاهد دارید و فاکتور تعمیر ماشین وی دارید می‌توان دادخواست مطالبه وجه و خسارت داد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می‌توان دادخواست مطالبه وجه و خسارت داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید دادخواست مطالبه وجه هزینه تعمیر خودرو ، را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست مناسب مبنی بر مطالبه وجه تقدیم نماید