مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو در مغازه

سلام. من تعداد سه تا ماشین تعمیر موتور کامل کردم برای یک پیمانکار قرار بود بعد از تعمیر سومین ماشین با من تسویه حساب کامل کنند الان ماشین چهارم هم آورده برای تعمیر موتور کامل ولی ایشون حاضر به تسویه حساب اون سه تا ماشین قبلی نیست منم ماشین چهارمی گفتم تعمیر نمیکنم تا زمانی که تسویه حساب اون سه تا ماشین انجام بدید ایشون میگن باید ماشین من تعمیر کنید و تحویل دهید درغیر این صورت شکایت میکنم و خسارت میگیرم آیا به توجه به اینکه ایشون تسویه حساب ماشین های قبلی انجام ندادن میتونن به لحاظ قانونی از من شکایت کنند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانند شکایت کنند شما باید قانونی اقدام کنید و مرد خود را مطالبه کنید و بابت آن میتوانید دادخواست تامین خواسته بدید و اموال این آقا را توقیف کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما هم می‌توانید دادخواست مطالبه اجرت المثل بدهید