مشاوره حقوقی رایگان - اجاره کارت بانکی

سلام خسته نباشید ببخشید من کارت بانکی اجاره داده بودم به یک شخص از طریق تلگرام پیام هاشم موجوده تو تلگرام و الان حساب مسدود شده و اینکه میخواستن ببینم چه اتفاقی برام بیفته و من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در اختیار دادن کارت بانکی خلاف قانون است و باید پاسخگو باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ان حساب را مسدود و ببندید، و مبالغ را به حساب ان شخص برگردانید . و طی اظهارنامه ای به اطلاع ان فرد برسانید که امکان پرداخت به ان حساب وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
شما مسئولیت خواهید داشت
و شما باید به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
مسئولیت هراقدامی در حساب بانکی باشماست.
اجاره دادن کارت بانکی=کلاهبرداری وایجادمسئولیت

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام
احتمال کلاهبرداری وجود دارد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
هر چند اجاره کارت بانکی منع قانونی نداره ، منتها مخاطرات احتمالی و مسولیت اون رو باید فرد اجاره دهنده قبول کنه ، با این حال با اثبات عدم اطلاع از وقوع جرم ، فرد مرتکب ، از جمله ارائه پیامهای مبادله شده میتوانید نسبت به بیگناهی خودتون اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد که به چه دلیل حساب شما را مسدود کرده اند حسب اینکه طرف در سایت شرطبندی شرکت کرده یا مرتکب کلاهبرداری و ... شده است پاسخ متفاوت خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر متوجه شوند به استفاده از سند مجعول محکوم می‌شوید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
نسبت به گرفتن کارت از ایشان اقدام نمایید ودر صورتی که مشکلی برایتان پیش اید مدارک کافی همراه داشته باشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا یه عالم بدهی و مالیات شکایت کیفری نصیب شما میشود اجاره کارت بانکی نداریم عموما کلاهبرداری است است

مینا احمدی

مینا احمدی :

شما صاحب حساب هستید و‌در برابر قانون باید پاسخگو باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ما چیزی تحت عنوان اجازه کارت بانکی نداریم در تمام جرائمی که ایشان مرتکب شوند شما مسئولیت دارید