مشاوره حقوقی رایگان - رای قاضی

با سلام من یک پرونده حقوقی دارم حدود 2 سال هست ونظریه کارشناسی رفته ولی متاسفانه قاضی محترم پرونده از برج دیهاه 1401 قرار بوده حکم صادر کنه ولی متاسفانه هنوز حکم صادر نکند و عنوان می کنند که در حال مطالعه پرونده هستم اگر راهی هست که این من زودتر به رای قاضی برسد ممنون میشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرونده آماده بر ای صدور رای است میتوانید از ریاست دادگستری بخواهید تا روند رسیدگی انجام شود از اطاله دادرسی جلوگیری کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مع الاسف بایستی به این واقعیت تلخ در محاکم قضایی اشاره کرد که مطابق قانون بایستی بعد از اعلام ختم دادرسی ، ظرف یک هفته قاضی نسبت به صدور رای اقدام کند ولی در عمل بسیار دیده شده است که این چنین نیست .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر واقعا مطالعه پرونده زمانبر بوده که هیچ اما اگر فکر میکنید منجر به اطاله دادرسی است با ریاست دادگستری در میان بگذارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در واقع قاضی حق اطاله دادرسی ندارد و در صورتی که یک قاضی از ایفای وظایف قانونب خود استماع می کند بایستی از طریق سرپرستی مجتمع قضایی موضوع را پیگیری کنید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ازطریق سرپرست مجتمع تعلل قاضی را گزارش دهید

عباس مرادی

جناب آقای عباس مرادی :

سلام قاضی حداکثر یک هفته پس از ختم مذاکرات اصحاب دعوا موظف به صدور رای هست . هرچند عملاً به ندرت این اتفاق می افتد. ولی عدم اقدام در این خصوص تخلف انتظامی قاضی و قابل پیگرد از طرف شماست.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
به رياست مجتمع يا حوزه قضايي مراجعه فرماييد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا لایحه تسریع در روند رسیدگیبه شعبه مربوطه ارسال و موضوع را با ریاست مجتمع قضایی در میان بگذارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به سرپرست مجتمع قضایی مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
عمل وی تخلف است قابل شکایت و پیگیری است
بدواً؛با خود قاضی و سپس با ریاست مجتمع گفتگو کنید….