مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حقوق کمتر از قانون کار

سلام وقت بخیر
من به مدت 20 ماه در یک مغازه موبایل فروشی مشغول بکار بودم و کارهای حسابداریش رو انجام میدادم.
حقوقم از آبان 1400 تا مهر 1401 مبلغ 3 میلیون و از این تاریخ تا آخر خرداد 1402 مبلغ 4 میلیون بود.
قرارداد کاری هم ننوشتیم و بیمه هم نبودم
سوال که دارم این هستش که با توجه به شرایط فوق بنده میتونم شاکی بشم از دست صاحب مغازه بابت پرداخت حقوق کمتر از قانون کار و عدم بیمه؟
و اگر امکانش هست با توجه به اینکه تنها مدرکی که دارم واریز حقوق ماهانم هستش، به جایی میرسم اگه شکایت کنم یا نه؟
با بیمه صحبت کردم گفت اول باید به اداره کار شکایت کنی بعد اگر رای اداره کار به نفع شما بود، میتونی بابت بیمه هم شکایت کنی
این نکته هم بگم که پرداخت حقوقم از حساب مشترکشون بوده چون دو نفر با هم شریکن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید