مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حقوق کمتر از قانون کار

چند سالی هست در یک کارگاهی کار میکنم ، بعد از شکایت از کارفرما و با توجه به این که قرارداد کتبی هم نداریم تو اداره کار حکم قرار تحقیق مقدماتی صادر کردند و در نتیجه نوشته که من(کارگر) کم تر از ساعت قانونی یعنی 192 ساعت در ماه کار کردم ، میخواستم ببینم چون قرارداد کتبی نداریم هیچ اخطار کتبی یا تعهدی هم مبنی بر کم بودن ساعت حضور من در کارگاه وجود ندارد و نیز بیمه من به صورت کامل یعنی 30 روز یا 31 روز واریز شده بدون کم و کسر، آیا کارفرما میتونه طبق رای هیئت تحقیق حقوق معوقه و یا مزایای من(کارگر )رو کمتر از حداقل قانون کار پرداخت کنه؟

پاسخ ها :

پرداخت حقوق کمتر از قانون کار حقوق کارگر کارگر بدون قرارداد کارگر کارفرما