مشاوره حقوقی رایگان - رجیستری موبایل

سلام من 4 سال پیش گوشی iPhone XS Max
خریداری کردم بعد 2 سال خواستم سیم کارت جدید گرفتم خواستم عوض کنم دیدم لاک میشه
زنگ زدم به فروشنده گفت دوباره باید انتقال مالکیت بدی رفتم پیش فروشنده اینکارو انجام داد بعد درست نشد فقط شرکت رایتل میخونه ایرانسل همراه اول باز نمیکنه گفت از پشت جعبه گوشی عکس بگیر بفرست بعد چند وقت رفتو آمد گوشیمو به مدت 3 ساعت گرفتن بعد تحویل دادن گفتن درست شد فقط آپدیت نکن ریستارت نکن پیش خودم انجام بده
چند 2 ماه پیش تماس گرفتم برا آپدیت هی میگفت فردا بیا پس فردا که انقدر پیگیری کردم گفت باید گبی انجام بشه
گوشیمو بردم پیشش آپدیت کرد دوباره مثل قبل شد فقط رایتل جواب میداد
گفت چون ولتاژ ایرانسل بالاست تا 3 ماه سیم ایرانسل نزار تا درست بشه بعد گوفت چون آمریکاییه اینجوریه گفتم نیاز دارم چیکار کنم
گفت 500 هزار تومان بده شاید درست بشه گبی مخصوص ایرانسل 1 دونه دارم شاید بخوره
گفتم باشه
در صورتی 2 سال قبلش گفت درست شده …
بعد گفتم چرا اینجوریه گفت چون امریکاییه مدلش 99 درصد به این شکل
رفتم پرسیدم از مغازه دار گفت دروغ میگه اینجوری نیست
من چیکار کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد