مشاوره حقوقی رایگان - تهدید زن شوهردار

سلام من متاهل هستم صاحب 2فرزندم،،،متاسفانه چندسال پیش تو اوج مشکلات زندگیم با خانومی که راهنمای خوبی نبود دوستی برقرار کردم اما من با سن کم با وجود اون همه مشکلاتی که باهمسرم داشتم فکرمیکردم انتخاب دوستم درسته ومیتونم به عنوان خواهر درکنارش با مشکلاتم کناربیام اما بعداز3،،4سال که با این خانوم ارتباط بسیارنزدیکی داشتم متاسفانه آقایی سرراه من قرارگرفت و طوری خودشومتین و قدرتمندنشون دادمن فکرکردم فرشته ی نجات منه چون ازارتباط بااون خانوم خسته شده بودم ازکارای غیراخلاقی که میکردباخیلیا ومن درجریانش بودم ناراحت بودم این موضوع آزارم میدادامااین خانوم به هیچ عنوان حاضربه اینکه ارتباطشوقطع کنه بامن نبود حتی با خانواده همسرمم سرهمین رفت و آمدای اون خانوم به مشکل برخورده بودم این آقا تونست ارتباط اون خانوم وبامن قطع کنه منم خیلی خوشحال بودم غافل ازاینکه چه خوابایی برای خودم دیده الان 5سال هرروز با تهدید با کتک زدن من با بی آبرویی جلوی دروهمسایه منو مجبورمیکنه که باهاش باشم حتی بازدن زنگ همسایه ها وارد خونم شد تمام وسایلاموشکست جلوی چشم بچم کلی حرفای رکیک واینکه خودمم کتک زد وبدتراینکه من تازه متوجه شدم این آقا داره ازقانون سواستفاده میکنه باترفندای خودش هیچ کاره ای نبوده ونیست تو این مملکت اماافسوس درست زمانی متوجه شدم که ازمن کلی عکس داره تروخدا کمکم کنید من چطوری شراینو کم کنم که همسرم متوجه نشه لطمه واردنشه به زندگیم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید و اخاذی شکایت کنید.

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام حتما ازشون شکایت کنید مطمئنا راز شما حفظ خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما را مطالعه کردم نیاز به گفتگوی متقابل دارد می توانید از خدمات مشاوره سال استفاده کنید نگران نباشید قانون از حق حمایت می نماید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
در چنین مواردی نمی‌شود بدون گفت و گوی کامل و تشریح جزئیات نظر قطعی داد
چنانچه شرایط مهیا باشد امکان شکایت تجاوز به عنف با محکومیت اعدام فراهم هست