مشاوره حقوقی رایگان - تغییر جنسیت مرد به زن

با سلام.من 55سالمه جنسیت مرد مجرد تحصیلات عادی پایان خدمت دارم .که در سال 85 برای مداوا به کلینک ناباروری ... در تهران مراجعه کردم اول به بخش اورولوژی برای معاینه کردم گفت ظاهرا مشکلی نداری بعد به روانپزشک همان مرکز معرفی شدم که با گرفتن یک تست وریشه بیماریم گفت که ما نمیتونیم ذهن شما را عوض کنیم اما جسم شما را میشه عوض کرد خلاصه پس از 6 ماه طول درمان طبق کمسیون روانپزشکی تهران قرار شد که با رضایت والدینم عمل تعییر جنسیت بدم که با مخالفت والدینم از عمل باز ماندم .هم اکنون تنها و افسرده در یک غرفه کوچک روزگار میگذرانم که شرایط بسیار ُسخت و طاقت فرسایی دارم .حال این سوال خدمتتون دارم .ایا میتوانم عمل جراحی انجام بدهم واگر ندهم میتوانم بعنوان پناهجو به یک کشور که اقلیتهای جنسی را میپذیرد مهاجرت کنم.؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا منع قانونی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تغییر جنسیت می توانید اقدام کنید.
سوال دوم شما حقوقی نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما دادخواست تغییر جنسیت بدهید به دادگاه خانواده رضایت والدین هم نیاز نیست دادگاه معرفی می‌کنه به پزشکی قانونی و شما مدارک پزشکان قبلی را هم به دادگاه و هم پزشکی قانونی ارایه بده، حتما حکم تغییر جنسیت شما صادر می شود اگر خواستید من وکالت شما را می پذیرم و تا هنگام تغییر جنسیت در کنار شما خواهم بود وکیل کشاورز هستم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان مهاجرت وجود دارد من وجود ندارد انشالله موفق باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید بر اساس مدارک پزشکی و معاینه اورولوژ گواهی بگیرید و دادخ.است تطبیق و تغییر جنسیت دهید