مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه

با سلام
من و همسرم دوسال پیش تصمیم به طلاق توافقی گرفتیم و با مراجعه به دفتر خونه وکلات طلاق بهش دادم و از هم جدا شدیم و حکم طلاق صادر شده
سوالم اینه الان بعد از 2 سال از صدور حکم طلاق میتونه درخواست مهریه کنه وبقولی مهریه اش رو اجرا بذاره باتوجه به اینکه طلاق توافقی بوده واز من مبلغی بعنوان مهریه برای تامین منزل درخواست کرده و من پرداخت کردم و رسید گرفته ام ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به دادنامه مربوطه دارد مهریه اگر تعیین تکلیف شده با‌شد
بعنوان مثال ابرا شده باشد حقی ندارد
وگرنه تحت شرایطی امکان مطالبه وجود دارد
حتما اسناد و مدارک مربوطه باید به نظر برسد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید دید در توافقی که انجام شده مهریه را ابرا کرده‌اند که دیگر نمی‌توانند درخواست دهندمثلادر مقابل وکالت در طلاق بقیه مهریه خودرا ابرا کرده اند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مهریه را ابراء یا بخشیده باشد در این صورت امکان مطالبه مهریه وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب

مستحضر باشید مهریه بعد از طلاق و یا بعد از فوت نیز قابل مطالبه است

اما اینکه شما به چه صورت و به چه نوعی توافق نموده اید نیاز به گفتگو دارد به صورت کلی نمی توان به آن پاسخ داد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهریه را بذل و یا ابرا نکرده باشد بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر زوجه مهریه خود را بذل ‌نکرده باشد زوجه میتواند مطالبه مهریه نماید