مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه بعد از طلاق توافقی

سلام من درحال طلاق توافقی هستم خانومم در قبال بخشیدن مهریه حدود500میخواد‌حالااینکه منم میخوام کاری کنم که بعدازطلاق‌ دوباره درخواست مهریه کنه چون امکانش هست بخواد چنین کاری کنه .ممنون میشم راهنمایم کنید.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام مابقی مهریه را بگید طی سند رسمی ابرا کند سپس طلاق دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفترخانه مراجعه کنید و با دادن مبلغ مذکور ابراء نامه تنظیم کنید.
با در دادگاه توافق کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید به دفترخانه مراجعه کنید و با دادن مبلغ مذکور ابراء نامه تنظیم کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادن مبلغ مذکور ابراء نامه تنظیم کنید.