مشاوره حقوقی رایگان - راننده مقصر حادثه

با سلام برابر تصادف درسال 99دچار واژگونی خودرو شدم ومقصر حادثه بودم و قطع نخاع از کمر شدم که50درصد اداره را مقصر شده حالا درسال1402حکم صادر شده آیا بیمه مربوطه باید به صورت یوم الادا اقدام به پرداخت دیه کند یا به سال تصادف اگر به قیمت امسال بتوان بیمه مربوطه را محکوم کرد خوشحال میشوم با وکیلی که توانایی این کارا دارد همکاری داشته باشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق بیمه نامه دیه راننده مقصر به نرخ سال تصادف محاسبه می شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است
دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یوم الادا .
من وکیل کشاورز در خدمت شما هستم ازطریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر بیمه حوادث باشد براساس همان زمان تصادف

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر

شرکت بیمه نصف مبلغ دیه را طبق سال تصادف پرداخت خواهد کرد

و اداره راه هم نصف مبلغ دیه را طبق نرخ یوم الادا باید پرداخت نماید