مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین

با سلام و احترام
بنده پدرم از کشاورزان روستا می باشد و زمینی برای کشاورزان از طرف ارباب داده شده بود ، که به اصطلاح زمین مازاد میگویند ، و برای تقسیم آن تعدادی نماینده بودند که کارهای آن را انجام میدادند و الان یکی از آنها در زمین که در بینه ما می‌باشد دیوار کشیده و میگوید حق الزحمه من می‌باشد ، و بنده برای پس گرفتن رفتم صحبت کنم میگوید 200 میلیون بدهید تا من بروم ، و هیچ مدارکی هم از زمین کسی ندارد و فقط نسخ اصلی می‌باشد که مشخص میکند چه کسانی کشاورزی آن محل را انجام میدادند حال باید چه کنیم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شکایت نمایید تا موضوع در دادگاه محترم حل شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و در

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت طرح دعوی یا شکایت دادگاه با توجه ب دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد..

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با توجه به مستندات و دلایل دادخواست مناسب اقامه نمایید