مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه و خسارت

سلام وقت بخیر عذر میخوام من 6ماه پیش، پیش یک جراح دندانپزشک یکی از دندونامو عصب کشی کردم و یکی دیگه از دندونام رو پر کردم که عصب کشی رو ناقص انجام دادن و دیواره دندونم رو حین تراش شکستن. مجبور شدم پیش یک دکتر دیگه مجدد عصب کشی کنم و 6میلیون هزینه فقط عصب کشی مجدد پرداخت کنم و گفتن باید روکش هم بشه و اون هم هزینه جداگانه داره.دندون دیگه ای رو هم که فقط خالی پر کردن، از همون 6ماه پیش تا الان هرروز درد میکنه و امونم رو بریده و دکترای متخصص گفتن باید عصب کشی بشه.اون دندون اصلا عصب نبوده و پوسیدگی خیلی جزئی داشته و من تمایلی نداشتم اون رو درست کنم به اصرار اون دکتر درست کردم حالا گرفتار شدم و این دندون رو جوری تراش دادن که به عصب دندونم آسیب زدن و من مجبورم دندونی که عصب نبوده رو عصب کشی کنم که هم کلی برام هزینه داره و هم دندونمو از دست میدم.میخواستم بدونم در این مورد آیا دیه به دندونام تعلق میگیره؟اگر بله که دیه هر دندون عقب چقدر هستش؟ آیا باید شکایت کنم و اینکه با شکایت کار به جایی میبرم یا خیر ؟ یا اینکه باید از خود اون دکتر خسارتم رو بگیرم؟ ممنون میشم راهنماییم بفرمائید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت نمایید
و باید قصور پزشکی مشخص گردد