مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دندانپزشک برای آسیب زدن به دندان

با سلام در خردادماه براي ایمپلنت به یک کلینیک در شهرک غرب مراجعه کردم و تعداد 8 واحد ایمپلنت و به من 106 میل اعلام کردند و بعداز پرداخت کار اولیه انجام شد ولی الان که براي گذاشتن دندان‌ها مراجعه کردم تعداد 18 تا از بقیه دندان‌های سالم و دائمی من رو تراشیدن به اندازه یک دونه گندم شده براي روکش میگم چرا دندون های سالم من رو تراشیدین میگن باید روکش کنیم تا زیبا بشوند و پیش دوتا پزشک دیگر رفتم که اونا میگن چنین حقی نداشتن و تمام دندان‌های سالم رو از بین بردن
میخواستم بدونم براي شکایت مراحل چی هست یا وکیل بخواهم بگیرم هزینه اش چقدر میشود؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام وکیل داشته باشید بهتر است بهتر است ابتدا در تخلفات صنفی و پزشک رای به رای محکومیت گرفته شود و سپس اقدام شود از طریق دادسرا

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ وکیل از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.