مشاوره حقوقی رایگان - وکالت گرفتن از مادر

سلام
مادر میتواند به پسرش وکالت دهد که از پسر دایی ها برای ارثش که دایی بهش نداده و دایی فوت کرده شکایت کند و پیگیر ارثش از پسر دایی ها شود.. یا اینکه مادر خودش حتما باید پیگیر شود برای ارثش.میتواند به پسرش برای ارثش وکالت دهد؟

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام وقت بخیر امکان اعطای وکالت وجود دارد، ولیکن چنانچه نیاز به وکالت در محاکم باشد پسر باید از طرف مادر به یکی از وکلای رسمی دادگستری وکالت دهد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی هم که به پسرش وکالت دهد در نهایت بایستی وکیل دادگستری اخذ نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید وکیل دادگستری اختیار نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مادر صرفا میتونه برای شکایت به وکیل دادگستری وکالت ولاغیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
مگر اینکه پسرش به وکیل دادگستری وکالت بدهد.