مشاوره حقوقی رایگان - اصلاحات ارضی

سلام خسته نباشید .
سوالم مربوط به مادرم هست لطفا راهنمایی کنید. مادر من و 2 خواهرش رو برادرانشان از ارث محروم کردن تاریخ فوت پدرشان در ثبت احوال نامعلوم زده تاریخ تولد آخرین فرزند که پسر هست سال 39 بوده فرزندان پسر به اسم خودشان تمامی املاک و زمین کشاورزی رو سند زدند آیا راه حلی هست برای گرفتن حق مادرم ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله قطعا راه حل وجود دارد ما در حقوق ایران چیزی تحت عنوان محرومیت از ارث نداریم مگر در قالب وصیت باشد که ارث را کسر می‌کند صرفا همین باید بررسی بیشتری شود