مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب

باسلام
بنده سه سال پیش مستاجر فردی شدم که بعدها با او صمیمی شدم ،سال اول اجاره‌نامه تنظیم کردیم اما از سال دوم بخاطر اینکه بیشتر کارهایش را انجام میدادم(اکثراً جلب رضایت از شکاتی که زمین از این فرد خریده بودند)قراردادی بینمان نوشته نشد سال گذشته با این بهانه که یک قطعه زمین که متعلق به اوست ولی هنوز با ورثه بخشنامه امضا نکرده از من 120میلیون تومان پول گرفت تا بعدا مبایعه نامه را بنامم تنظیم کند که خودم مبلغ را بحسابش واریز کردم ولی هر بار که از او مبایعنامه خواستم به بهانه‌های مختلف طفره رفت و من هم صبر میکردم،الان آمده و از من خواسته خانه را تخلیه کنم و مبلغ واریزی من را هم قبول نداردمیگوید مبایعه‌نامه‌ایی بین ما نیست ،با توجه به اینکه اجاره نامه جدید ندارم ولی بخاطر همان واریزی که مدرک بانکی(فیش واریزی) دارم آیا میتوانم خانه را خالی نکنم تا طلبم را بگیرم؟ ناگفته نماند در این مدت چندین نفر دیگر بجرم فروش مال غیر یا عدم تجویل زمین یا کلاهبرداری از وی شکایت کرده‌اند و در حال حاضر هم چند پرونده حقوقی دیگر دار دادگاه محل سکونتمان دارد که مزتبط با همان قطعاتی است که از من هم به بهانه‌ی آنها مبلغ را دریافت کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می بایست دادخواست اثبات بیع بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق مصوبه هیات دولت ، قرارداد اجاره با افزایش 25 درصد اجاره بها ‌تمدید خواهد شد مگر در ‌ موارد استثنائات

و در ‌مورد معامله شفاهی هم ، شما باید با توجه به مستندات و
دلایل ، دادخواست مناسب اقامه نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام با توجه به مبلغ واریزی و ایکه اراده ای تا کنون از ایشان مبنی بر تخلیه وجود نداشته می توان استنباط کرد که قرارداد تمدید شده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است