مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد خویش فرما

باسلام حدود 11سال سابقه بیمه دارم وبا2سال سابقه سربازی میشه 13سال که همه رابه صورت خویش فرما رد کردم الان هم 52سال سن دارم ودارای چند مریضی ازجمله دیسک کمر....گرفتگی تاندومهای دست...ناراحتی ریه....وگوارشی میباشم که همه اینها مربوط به شغلم که خدمات لاستیک میباشد بوده حال بااین مریضی ها ترک کارکرده ومغازه راجمع کردم وبیکارهستم ومنبع درآمدی ندارم خواستم بپرسم میتونم بازنشستگی پیش از موعد60سال داشته باشم ممنونم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این شرایط امکان بازنشستگی وجود ندارد.
می توانید حضورا از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید و یا با شماره 1420 تامین اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
از کار افتادگی باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد اما

بازنشستگی؛
*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از اداره متبوع بر اساس مدارک پزشکی بالینی خود درخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر بابت از کارافتادگی شکایت کنید