مشاوره حقوقی رایگان - درخواست بازنشستگی پیش از موعد به علت بیماری قلبی

با سلام اینجانب کارمند رسمی دامپزشکی با حدود 26 سال سابقه خدمت داری بیمه تأمین اجتماعی لازم بذکر است درسال 93 جراحی قلب باز و پیوند 4 رگ قلب به علت سکته انجام دادم و سال 1401 نیز به علت سکته دوتا از رگهای قلب رو فنر گذاشتم در حال حاضر به علت بیماری شرایط بدی دارم نظر به اینکه پزشک معالج نیز بارها گفته درخواست بازنشستگی بدم میخواستم بدونم آیا می‌شود اقدام کرد و روش کار چگونه است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید از مرجع مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بای سریع این خصوص درخواست بدهید تا در کمیسیون بررسی شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق واحد امور بازنشستگی سازمان بیمه پرداز پیگیری فرمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح تقاضای و رسیدگی در کمیسیون پزشکی خواهید داشت.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق دامپزشکی به تامین اجتماعی جهت معرفی به کمیسیون پزشکی مربوطه به منظور تعیین تکلیف خدمتی معرفی شوید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نظرکمیسیون ملاک است. درخواست دهید تابررسی شود

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام. بله درخواست بازنشستگی پیش از موعد نمایید، پرونده به کمیسیون پزشکی و بیمه ارجاع و اونها با توجه به سوابق پزشکی و معاینات خودشون راجب به موضوع تصمیم گیری میکنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وضعیت جسمی شما بایستی به تأیید کمیسیون پزشکی برسد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد