مشاوره حقوقی رایگان - مشخص شدن کلا مرز یا مرز مشترک

سلام بنده 1قطعه باغ خریداری نموده ام که از قسمت شمال زمین با شخص دیگری مرز مشترک (کلا مرز)داریم که ایشان نیز 5الی 6 سال پیش زمین را خریداری نموده الان مدعی میباشد که کل مرز متعلق به ایشان است در ضمن باغ اون آقا از کوچه بالا راه دارد و باغ بنده از کوچه پایین خواستم ببینم ادعای ایشان درست است یا خیر؟شرمنده مزاحم شدم اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد
اما کوتاه سخن آن که
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید التدا تامین دلیل کنید تا بررسی کارشناسی ملک شود سپس اقدام حقوقی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تامین دلیل کنید تا بررسی کارشناسی ملک شود سپس بر اساس آن اقدامات لازم متصور هست