مشاوره حقوقی رایگان - جریمه بی مورد

من یکساعت بیش توسط مامور جریمه شدم بدون اینکه به من تذکر بدون وحتی تابلویی باشه به قصد جریمه شدم آخه چرا مردم را با این حرکت ها زده می کنن آیا جریمه برایشان سود داره البته که داره و اینکه شهر دست خودتان است هر جور دوست دارین با مردم برخورد میکنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با شماره 197 تماس بگیرید و تخلف را اعلام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
سوال اگر گلایه است به وکلا مرتبط نیست باید به ارگان مربوطه مراجعه کنید و سر آنان داد بزنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با شماره 197 تماس بگیرید و موارد مذبور را با ایشان در میان بگذارید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام بزرگوار خودتون سوال پرسیدید و خودتون هم پاسخ دادید!

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

در صورت داشتن هر گونه انتقاد یا شکایت از طریق تلفن 197 پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بله، اگر مامور بدون اینکه به شما تذکر دهد و بدون وجود تابلویی، شما را جریمه کرده است، می توانید شکایت کنید. بهتر است ابتدا با مامور در ارتباط باشید و سعی کنید مسئله را حل کنید. اگر نتیجه‌ای به دست نیاورید، می توانید با واحد پلیس مربوطه تماس بگیرید و شکایت خود را از این رفتار غیرقانونی ثبت کنید. در هر صورت، باید اثبات کنید که مامور بدون دلیل شما را جریمه کرده است و این امر باعث آسیب به حقوق شما شده است.

موفق باشید